info@universaltraining.edu.gr uniphone Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον eoppep png

Επαγγελματική Μαγειρική

Τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Με Πιστοποίηση ACTA
Slider

Διάρκεια: 4 μήνες

Τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Εντατικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μαγείρων που οδηγεί σε κατοχύρωση γνώσεων με πιστοποίηση:

cccΕιδικό Μαγειρικής Τέχνης - Μάγειρα 

logo ccch commisΕπαγγελματία Β. Μάγειρα

Το πρόγραμμα που οδηγεί στην μοναδική αυτή Πιστοποίηση επαγγελματιών μαγείρων διδάσκεται από τους κορυφαίους Chefs Γιάννη Μπαξεβάνη Μίλτο Καρούμπα, και τη μαγειρική τους ομάδα.

To Kέντρο δια Βίου Μάθησης UNIVERSAL TRAINING καινοτομεί για μία ακόμη φορά στο χώρο της Εστίασης και συγκεκριμένα της μαγειρικής προσφέροντας ένα ευέλικτο, εντατικό πρόγραμμα σπουδών πάνω στην τέχνη της κουζίνας μέσα από τα εξειδικευμένα μαθήματα μαγειρικής. Και δεν είναι απλά μαθήματα μαγειρικής, αλλά ολοκληρωμένες σπουδές.

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες μάγειρες του κλάδου με 3ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία που θέλουν να κατοχυρώσουν τις μαγειρικές τους γνώσεις αποκτώντας ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-διαβατήριο για την αγορά εργασίας και σε όλους όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σ' εντατικό πρόγραμμα, έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών μαγειρικής.

Τώρα που ο τουρισμός στην Ελλάδα διανύει μεγάλη περιόδο αύξησης, η ζήτηση για επαγγελματίες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής είναι στην ακμή της!

logo ACTA bigwacsomospondia

 

Θεματικά πεδία

  • Ζωμοί-Σούπες-Μαρινάδες
  • Τυριά
  • Λαχανικά-Όσπρια
  • Ζυμαρικά-Ζύμες
  • Ψάρια-Κρέατα-Πουλερικά-Κυνήγια
  • Στοιχεία ζαχαροπλαστικής
  • Catering
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας

Invalid Input

* Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Εισηγητές

Μίλτος Καρούμπας

Ο Μίλτος Καρούμπας είναι απόφοιτος της ανωτέρας σχολής τουριστικών επαγγελμάτων της Ρόδου και συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία στη σχολή Centre International De Glion της Ελβετίας. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και εδώ και δέκα έτη είναι ο Πρόεδρος των Ελλήνων Αρχιμαγείρων με σημαντική δράση σε γαστρονομικά και πολιτιστικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη διεθνή του δράση είναι μέλος της παγκόσμιας ομάδας γευσιγνωστών ITQI, που εδρεύει στο Βέλγιο και παγκόσμιος κριτής διαγωνισμών γαστρονομίας στις διεθνείς οργανώσεις BOCUSE D’OR και WACS.

Γιάννης Μπαξεβάνης

Baxevanis1

Ο Γιάννης Μπαξεβάνης είναι ένας από τους σημαντικότερους ανανεωτές της ελληνικής κουζίνας, με σπουδές στην Ελλάδα και τη Γαλλία όπου εργάστηκε για έξι χρόνια (1986-92). Έχει εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Του απενεμήθη 11 φορές το βραβείο Ελληνικής κουζίνας (χρυσοί σκούφοι) από το περιοδικό “Αθηνόραμα“. Το 2006 βραβεύεται από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας σαν “Chef Ελπίδας του μέλλοντος”.

Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος

Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος είναι διακεκριμένος Chef & Executive Chef με πολυετή πορεία στο χώρο της εστίασης. Έχοντας συνεργαστεί με καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος ευρύτερα, διαθέτει τεράστια πείρα στο Catering αλλά και στη διδακτική διάσταση της μαγειρικής τέχνης με πολλές ώρες παράδοσης μαθημάτων στο ενεργητικό του. Από το 2017 τελεί Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και είναι μέλος της Διοίκησης Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Γιάννης Γκολέτης

Γιάννης ΓκολέτηςGinger Frog (Louton,UK) - 2012
Varoulko Restaurant (Piraeus, Greece) - 2015
El Jiron Peruvian Cocktail-Bar-Restaurant (Athens, Greece) - Today

Χορηγοί

  • Χορηγός
    Άλευρων
  • loulis mills logo
  • Χορηγός
    Αγρ. Προϊόντων
  • logo efruit
  • Χορηγός
    Θαλασσινών
  • logo alios
  • Χορηγός
    Ελαίων
  • Χορηγός
    Κρεάτων