info@universaltraining.edu.gr 210 - 380 11 33 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον eoppep png
Έχετε επιχείρηση ή είστε Επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό; Στείλετε το αίτημά σας στο career@universaltraining.edu.gr

universaltext1

Universal Training - Υψηλού Επιπέδου Πιστοποιημένες Σπουδές

  • Cook Pastry Header1

Τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Δίπλωμα Μαγειρικής Τέχνης (αρχαρίων)
Δίπλωμα Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής (αρχαρίων)

Ευέλικτα και Πιστοποιημένα Προγράμματα Μαγειρικής και Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής για αρχαρίους, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ.
Η μεγάλη καινοτομία του Universal Training είναι η δυνατότητα που παρέχει στον καταρτιζόμενο για συνδυασμό και των δύο προγραμμάτων σε ένα μοναδικό ετήσιο Compact πρόγραμμα σπουδών με τίτλο Cook & Pastry Expert που παρέχει 3πλή πιστοποίηση, Μαγειρικής, Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής! Δεν πρόκειται για απλά μαθήματα μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής, αλλά για ολοκληρωμένες σπουδές στην Εστίαση.

Mοναδική προοπτική για μία δυναμική καριέρα στο χώρο του επισιτισμού!

Τώρα που ο τουρισμός στην Ελλάδα διανύει μεγάλη περιόδο αύξησης, η ζήτηση για επαγγελματίες διπλής γνώσης μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής είναι στην ακμή της!

Όλοι οι κορυφαίοι Chefs, Pastry Chefs & Bakers είναι ΜΟΝΟ εδώ!

Χορηγός Αγρ. Προϊόντων:

Martsoukos

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

  1. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  2. Όνομα(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας
  3. Επώνυμο(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας
  4. Κινητό(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας
  5. E-mail(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας
  6. Τόπος Διαμονής(*)
    Invalid Input
  7. * Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
  8. Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Εισηγητές

Μίλτος Καρούμπας

Karoubas

Ο Μίλτος Καρούμπας είναι απόφοιτος της ανωτέρας σχολής τουριστικών επαγγελμάτων της Ρόδου και συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία στη σχολή Centre International De Glion της Ελβετίας. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και εδώ και δέκα έτη είναι ο Πρόεδρος των Ελλήνων Αρχιμαγείρων με σημαντική δράση σε γαστρονομικά και πολιτιστικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη διεθνή του δράση είναι μέλος της παγκόσμιας ομάδας γευσιγνωστών ITQI, που εδρεύει στο Βέλγιο και παγκόσμιος κριτής διαγωνισμών γαστρονομίας στις διεθνείς οργανώσεις BOCUSE D’OR και WACS.

Γιάννης Μπαξεβάνης

Baxevanis1

Ο Γιάννης Μπαξεβάνης είναι ένας από τους σημαντικότερους ανανεωτές της ελληνικής κουζίνας, με σπουδές στην Ελλάδα και τη Γαλλία όπου εργάστηκε για έξι χρόνια (1986-92). Έχει εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Του απενεμήθη 11 φορές το βραβείο Ελληνικής κουζίνας (χρυσοί σκούφοι) από το περιοδικό “Αθηνόραμα“. Το 2006 βραβεύεται από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας σαν “Chef Ελπίδας του μέλλοντος”.

Φίλιππος Δημόπουλος

Karoubas

Με καταγωγή από την Αρκαδία, ο chef αγαπά την οργάνωση και την τάξη του αρέσει να μεταδίδει τις γνώσεις του και να λαμβάνει γνώσεις από τους άλλους. Λάτρης της ελληνικής κουζίνας με μικρά twists από την παγκόσμια γαστρονομία με παλιές και μοντέρνες τεχνικές. Του αρέσουν τα φρέσκα μυρωδικά, το ελαιόλαδο, το σκόρδο και η ντομάτα. Head chef αυτή την στιγμή στο ark Astoria Γλυφάδας. Συνεργάτης με τον Γιάννη Μπαξεβάνη με κοινό όραμα την προώθηση της ελληνικής κουζίνας.

Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος

Karoubas

Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος είναι διακεκριμένος Chef & Executive Chef με πολυετή πορεία στο χώρο της εστίασης. Έχοντας συνεργαστεί με καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος ευρύτερα, διαθέτει τεράστια πείρα στο Catering αλλά και στη διδακτική διάσταση της μαγειρικής τέχνης με πολλές ώρες παράδοσης μαθημάτων στο ενεργητικό του. Από το 2017 τελεί Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και είναι μέλος της Διοίκησης Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Γιάννης Γκολέτης

Γιάννης ΓκολέτηςGinger Frog (Louton,UK) - 2012
Varoulko Restaurant (Piraeus, Greece) - 2015
El Jiron Peruvian Cocktail-Bar-Restaurant (Athens, Greece) - Today

Θεματικές Ενότητες

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Βασικές γνώσεις Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής

    • Κανόνες και μέθοδοι μαγειρικής τέχνης
    • Βασικές Αρχές Χημείας τροφίμων
    • Πρώτες ύλες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής και Τεχνολογία Τροφίμων
    • Στοιχεία Μικροβιολογίας (στη χρήση αρτοσκευασμάτων και ζαχαροπλαστικής)
    • Παρασκευές Αρτοσκευασμάτων κάθε μορφής και ποικιλίας
    • Παρασκευές ειδών Ζαχαροπλαστείου κάθε μορφής και ποικιλίας
    • Διακόσμηση παρασκευασμάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
    • Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας
    • Διατροφή - Διαιτολογία
  • Εξειδικευμένες γνώσεις Μαγειρικής

    • Τεμαχισμός Κρεάτων
    • Προϊόντα επεξεργασίας κρέατος ελληνικά
    • Επίδειξη τεχνικών μαγειρέματος μέσω χημικών αντιδράσεων
    • Τεχνικές και μέθοδοι παραδοσιακής ελληνικής και διεθνούς κουζίνας
    • Σύνταξη και διεκπεραίωση εορταστικών μενού και μπουφέδων
    • Διακοσμητική Παρασκευασμάτων
  • Εξειδικευμένες γνώσεις Ζαχαροπλαστικής

    • Παραδοσιακά γλυκά
    • Παραδοσιακά σιροπιαστά
    • Στρώσιμο σοκολάτας
    • Παγωτό βανίλια, παγωτό σοκολάτα
    • Τούρτα παγωτό σεμιφρέντο
    • Ζαχαροπαστα, αμυγδαλόπαστα
    • Καλλιτεχνική καραμέλα, τραβηχτή, χυτή, φυσητή
    • Μοριακή ζαχαροπλαστική
    • Πιάτο εστιατορίου
Επικοινωνία Κλείστε Επίσκεψη Τηλέφωνο