info@universaltraining.edu.gr 210 - 380 11 33 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον eoppep png
Έχετε επιχείρηση ή είστε Επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό; Στείλετε το αίτημά σας στο career@universaltraining.edu.gr

universaltext1

Universal Training - Υψηλού Επιπέδου Πιστοποιημένες Σπουδές

  • Seminaria Barista Universal Training

ΝΕΟ ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Ασχολούμαστε με τον Barista.. όχι απλά με τον Καφέ!

Το σεμινάριο barista δίνει στον εκπαιδευόμενο τις γνώσεις που χρειάζεται για να εργαστεί με αξιώσεις στον επαγγελματικό χώρο του καφέ. Ένα σεμινάριο καφέ που έχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την σωστή παρασκευή του καφέ σε όλες τις μορφές που χρησιμοποιείτε στην αγορά. Είναι ακόμη απαραίτητο για οποιονδήποτε επαγγελματία δεν έχει παρακολουθήσει κανένα οργανωμένο σεμινάριο καφέ.

 

  1. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  2. Όνομα(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας
  3. Επώνυμο(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας
  4. Κινητό(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας
  5. E-mail(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας
  6. * Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
  7. Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

  • Τι είναι ο καφές βοτανολογικά
  • Χώρες παραγωγής και ιστορικά στοιχεία
  • Μέθοδοι επεξεργασίας
  • Ποιες είναι οι ποικιλίες που επικρατούν στο εμπόριο
  • Τι είναι το χαρμάνι, τι είναι ο μονοποικιλιακός και τι το single origin
  • Τι είναι το καβούρντισμα και πως επηρεάζει την γεύση
  • Την ρύθμιση του μύλου άλεσης
  • Τις λειτουργίες της μηχανής espresso
  • Espresso
  • Όλες τις παραλλαγές του espresso (espresso bar) και τις τάσεις της αγοράς
  • Την παρασκευή ζεστού και κρύου αφρόγαλα
  • Τον καθαρισμό των εργαλείων και των μηχανημάτων
  • Ελληνικός καφές
  • Φίλτρου, drip, aeropress, chemex, French press, clever, macchinetta
  • Cold brew, cold drip
  • Στιγμιαίος
  • Όλες τις λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο στην γεύση, πως αυτή μεταβάλλεται και πως μπορείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους
  • Σοκολάτα
  • Παρασκευή τσαγιού
  • Αντιμετώπιση, διαχείριση και εκτέλεση πραγματικής παραγγελίας
  • Την ψυχολογία και την συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε προς τον πελάτη
Barista 0005 DSC 0695
Barista 0006 DSC 0686
Barista 0008 DSC 0537
Barista 0014 DSC 0469
Barista 0002 DSC 9682
Barista 0001 DSC 9686
Barista 0013 DSC 0472
Barista 0011 DSC 0474
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Εισηγητής

  • EisigitesBarista ManousidisΧρήστος Μανουσίδης

Ο Χρήστος Μανουσίδης εργάζεται ως Barista Trainer από το 2004. ∆ιδάσκει για τον καφέ και το Latte Art σε σεµινάρια σε όλη την Ελλάδα. Είναι µέλος διεθνών οργανώσεων και ακαδημαϊκός υπεύθυνος της πιστοποίησης Barista της ACTA (τεχνοβλαστός του ΑΠΘ). Είναι µέλος της Ένωσης Μπάρµαν Ελλάδος, συγγραφέας του μοναδικού βιβλίου για τον καφέ στην Ελλάδα “το εγχειρίδιο του καφέ”.

Επικοινωνία Κλείστε Επίσκεψη Τηλέφωνο