info@universaltraining.edu.gr 210 - 380 11 33 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον eoppep png

universaltext1

Universal Training - Υψηλού Επιπέδου Πιστοποιημένες Σπουδές

 • Iatriki Aisthitiki Header

iatriki aisthiki fb

Ο χώρος της Αισθητικής αυξάνει συνεχώς τις απαιτήσεις του καθώς εξελίσσει ολοένα και περισσότερο τις παροχές του. Οι παρεμβάσεις αισθητικής φύσεως και περιποίησης πληθαίνουν με αποτέλεσμα την ενισχυμένη ζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού με τις αντίστοιχες γνώσεις εφαρμογών αισθητικού αντικειμένου. Το Universal Training καινοτομεί προσφέροντας αποκλειστικά ένα μοναδικό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ιατρική Αισθητική, καλύπτοντας τη γνώση όλων των σύγχρονωνς μεθόδων και τα αντίστοιχα μηχανήματα ανάπλασης - ανανέωσης - θεραπείας αποκλειστικά σε ένα ενιαίο κύκλο αισθητικής εκπαίδευσης.

Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης επικεντρώνεται σε όλα εκείνα τα γνωστικά εφόδια, που μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά στο επαγγελματικό αντικείμενο της πλαστικής χειρουργικής και της δερματολογίας. Η εκπαίδευση αφορά τόσο στην θεωρητική αλλά κατά βάση στην πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων στις νέες τεχνολογίες και τις τεχνικές των Laser Αποτρίχωσης, της Δερματοαπόξεσης, της Μεσοθεραπείας, του Dermapen και τη θεραπεία του Λεμφικού Συστήματος στα πλαίσια της αισθητικής περιποίησης. 

Μόνο στο Universal Training παρέχεται ολοκληρωμένη γνώση της Ιατρικής Αισθητικής και δημιουργεί επαγγελματίες απόλυτα ικανούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κλάδου.

Θεματικές Ενότητες

 • Laser IPL (Index Pulse Light)
 • Microdermabration (Δερματοαπόξεση με διαμάντι, με κρυστάλλους και διαμάντι με έκχυση Υαλουρονικού Οξέος)
 • Μεσοθεραπεία μη ενέσιμη
 • Dermapen
 • Λεμφικό σύστημα
 1. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 2. Όνομα(*)
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας
 3. Επώνυμο(*)
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας
 4. Κινητό(*)
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας
 5. E-mail(*)
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας
 6. Τόπος Διαμονής(*)
  Invalid Input
 7. * Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
 8. Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Master Classes

 • Iatriki Aisthitiki 0003 LyrasΔρ. Ιωάννης Λύρας
 • Iatriki Aisthitiki 0002 raptiΔρ Παρή Ράπτη
 • Iatriki Aisthitiki 0005 ValaorasΑθανάσιος Βαλαώρας
 • Iatriki Aisthitiki 0004 karakasiΔρ Άννα Καρακάση
 • Αριάδνη Γερασίμου
 • Ευαγγελία Τσαούση

Ο Dr Iωάννης Λύρας τελείωσε την Ιατρική το 1985 και τρία χρόνια μετά συνέχισε τις σπουδές του στην Πλαστική Χειρουργική στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας κάτω από την επίβλεψη του διάσημου καθηγητή και γνωστού πατέρα της Μοντέρνας Πλαστικής Χειρουργικής Καθηγητή Ιvo Pitanguy. Το 2005 εξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Χειρουργικής εταιρείας Pitanguy με έδρα τη Ρώμη και το 2006 εξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής (EAPS-ACEIP). Έχει σημαντικό επιστημονικό ερευνητικό έργο ειδικά στον τομέα των ιατρικών εμφυτευμάτων. Από το 1985 έως σήμερα ο Dr Ιωάννης Λύρας έχει διενεργήσει άνω των 11.000 χειρουργικών επεμβάσεων. Διατελεί Διευθυντής της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργική στην Κλινική Ερρίκος Ντυνάν.

Είναι αριστούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μιλάνου. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας στη Β΄ Κλινική του Νοσοκομείου “Ελπίς” (1988) και στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, Ιταλία (1985). Μετεκπαιδεύτηκε επίσης, στην ευρωπαϊκή σχολή ογκολογίας, στην Ιταλία με υποτροφία (1987) και στο Institute of Endocrinology University, Santa Casa di Misericordia, Rio de Janeiro 1990, μετεκπαίδευση στο μεταβολισμό. Πήρε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1994). Διετέλεσε επικεφαλής του τμήματος Ενδοκρινολογίας, του Διαγνωστικού Κέντρου Μαστού και Μεταβολισμού “Πρόληψης” (1994 – 1997). Είναι εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε θέματα ενδοκρινολογίας για τα ΜΜΕ (ΕΠΙΜΕΛΕ) και μέλος επιστημονικών επιτροπών συνεδρίων της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας (Καθ. Umberto Veronesi).

Ο Αθανάσιος Βαλαώρας είναι κάτοχος Bsc & Msc στο Biomedical και αντίστοιχα στο Clinical Engineering από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η εξειδίκευση του αφορά στα Ιατρικά Μηχανήματα στο χώρο των οποίων δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει πλούσια ακαδημαϊκή δραστηριότητα. Έχει διδάξει επί σειρά ετών στο Bachelor & Master του Τομέα Dietetics του Μητροπολιτικού Κολλεγίου το μάθημα του Biostatistic και έχει διατελέσει εκπαιδευτής σε Προγράμματα Foundation με αντικείμενο τα Physics. Από το 2009 έως και σήμερα διδάσκει στα Προγράμματα Αισθητικής τα μαθήματα Ιατρικών Μηχανημάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ.

Η Δρ Καρακάση Άννα είναι Ιατρός-Βιοπαθολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονική Συνεργάτιδα του ΤΕΙ Αθηνών. Έχει κάνει μετεκπαιδεύσεις με υποτροφία: στο Royal Postgraduate Medical School /Hammersmith Hospital του Λονδίνου στην Ανοσολογία (1993), στο Universität Ulm /Universitätsklinikum της Γερμανίας, καθώς και σε τεχνικές εκπαιδευτικής διαδικασίας: στo University of Limerick της Ιρλανδίας (2006), στο Oulu της Φινλανδίας (2011) και σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και σχολές του εσωτερικού. Έχει εργαστεί σε μεγάλα Νοσοκομεία σε θέση Επιμελήτριας και αναπληρώτριας Διευθύντριας και παράλληλα ως Υπεύθυνη των Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Ιατρών και Τεχνολόγων. Έχει σημαντικό επιστημονικό και ερευνητικό έργο με δημοσιεύσεις σε Διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια και συγγραφή Ιατρικών βιβλίων. Είναι μέλος επιστημονικών επιτροπών, έχει άνω των 20 ετών εμπειρία στην Ιατρική και συγχρόνως στην Εκπαίδευση με συστηματική διδασκαλία στην Ανώτατη /Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και πάνω από 5000 ώρες διδασκαλίας σε Προγράμματα του Τομέα Υγείας. Από το 2014 συνεργάζεται με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ σε ειδικότητες ιατρικού ενδιαφέροντος.

Η Γερασίμου Αριάδνη είναι Αισθητικός, απόφοιτη του Τμήματος Αισθητικής των ΤΕΙ Αθήνας, με συνεχείς Μετεκπαιδεύσεις-Εξειδικεύσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το ΔΠΘ, με κύριο αντικείμενο την Εκπαίδευση Ενηλίκων και τη Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας. Ασκώντας το επάγγελμα της Αισθητικού, διδάσκει παράλληλα σε Προγράμματα μεταλυκειακής εκπαίδευσης με εξειδίκευση στα Special Effects, τα Camouflage και τις Εφαρμογές Laser & IPL. Η συνεργασία της με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ μετρά πάνω από 10 χρόνια καταδεικνύοντας το εύρος της διδακτικής εμπειρίας της.

Η Ευαγγελία Τσαούση είναι Αισθητικός, απόφοιτη του Τμήματος Αισθητικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και κάτοχος ΜSc στην Αισθητική για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Μέσα από συνεχείς μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει ενισχύσει στο μέγιστο τις γνώσεις της, αποκτώντας τεράστια ευελιξία σε παρεμβάσεις και εφαρμογές πάσης φύσεως. Η πολυετής πείρα της στο χώρο της περιποίησης αλλά και στη διαχείριση ευαίσθητου πελατολογίου βάσει των ακαδημαϊκών σπουδών της, την καθιστούν την πλέον ειδήμονα στο χώρο της διδασκαλία και συγκεκριμένα στις μελέτες περιπτώσεων.

discount35

Επικοινωνία Κλείστε Επίσκεψη Τηλέφωνο