info@universaltraining.edu.gr +302103801133 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον eoppep png

ICF Certificate in Life Coaching & Leadership

με τη Τζιλ Δούκα και την ομάδα της!

Certified by
Slider

ICF Certificate in Life Coaching & Leadership

 

Το πιο ολοκληρωμένο και αναγνωρισμένο διεθνώς πτυχίο  Life Coaching & Ηγεσίας είναι πλέον γεγονός στο Universal Training. Για πρώτη φορά παρέχεται αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα διαπιστευμένο ως ACSTH και δομημένο με βάση τα standard της Παγκόσμιας Οργάνωσης Coaching - International Coach Federation- του πλέον αναγνωρισμένου Φορέα στον χώρο (https://coachfederation.org/icf-credential/acc-paths) που εξασφαλίζει 124 ώρες διαπίστευσης. Μέσα από την καθοδήγηση της κορυφαίας σε παγκόσμια κλίμακα Jill Douka, της Global Academy of Coaching θα γνωρίσετε τις θεμελιώδεις αλλά και βαθύτερες αρχές του Coaching επιτυγχάνοντας την αυτοβελτίωση και συγχρόνως θα αποκτήσετε την ευκαιρία να αναδειχθείτε σε ένα από τα πιο προσοδοφόρα επαγγέλματα των τελευταίων ετών.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας

Invalid Input

* Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Invalid Input

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Οι Coaches - Καθηγητές σου

  • Τζιλ Δούκα, MBA, MCC Η Τζιλ Δούκα MBA, MCC είναι Coach Mentor διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ΙCF), ενώ ανήκει στο 3% των coaches παγκοσμίως που διαθέτουν την πιστοποίηση MCC από τον εν λόγω επίσημο οργανισμό. Έχει βραβευτεί ως Business Mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση και παράλληλα είναι η μοναδική Ελληνίδα μέλος του Official Forbes Coaches Council. Έχει συγγράψει τα bestsellers Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, ενώ είναι και η μόνη Ελληνίδα MCC life coach με παγκόσμιο best-seller. Η Τζιλ Δούκα αποτελεί την μέντορα και coach χιλιάδων ανθρώπων από Ευρώπη, Ασία, και Αμερική, με καταγεγραμμένη εμπειρία στην εκπαίδευση διευθυντικών και ηγετικών στελεχών στις μεγαλύτερες πολυεθνικές. Ta σεμινάρια, workshops και masterclasses της σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία είναι περιζήτητα.
  • Anna Pavlina Charalambous, MSc, PhD, ACC Η Δρ. Άννα Παυλίνα Χαραλάμπους, MSc, PhD, ACC είναι η ιδρύτρια του "Springs of Creation”, που παρέχει διαδικτυακές και πρόσωπο με πρόσωπο υπηρεσίες εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης. Έχει συγγράψει μαζί με τον Jack Canfield και με μια επιλεγμένη ομάδα επαγγελματιών από όλο τον κόσμο, το βιβλίο «Success Strategies: The World’s Leading Entrepreneurs and Professionals Reveal Their Secrets To Living a Happier, Healthier and Wealthier Life». Έχει ολοκληρώσει τις οκτάχρονες σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο με αντικείμενο την Ψυχολογία. Το όραμα της Δρ. Χαραλάμπους είναι να υπενθυμίσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ότι είναι οι δημιουργοί της δικής τους ζωής και η μεγαλύτερη της επιθυμία να μιλήσει στο ευρύ κοινό για τους διάφορους τρόπους και τεχνικές που μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων.
  • Karen Cappello, MCC, BCC Η Karen Cappello, MCC, BCC είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Coaches, με διαπίστευση σε επίπεδο MCC από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF), την οποία κατέχει μόνο το 3% των coaches παγκοσμίως. Συνεργάζεται με νέους και έμπειρους coaches, με στόχο να επεκτείνει τις επιχειρήσεις τους αλλά και να συμβάλλει στη δημιουργία όλων όσα έχουν ονειρευτεί.
  • Pooja Khandelwal, MBA, MCC Η Pooja Khandelwal, MBA, MCC είναι Επιδραστικός Σύμβουλος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας, με διαπίστευση σε επίπεδο MCC από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF), την οποία κατέχει μόνο το 3% των coaches παγκοσμίως. Δουλεύει με τους πελάτες της μετασχηματίζοντας τα επαγγελματικά δεδομένα τους, κατορθώνοντας για αυτούς μια ευκολότερη και γρηγορότερη επαγγελματική ανέλιξη. Είναι καθηγήτρια στο Columbia University του Καναδά.
  • Scott Masciarelli, PCC, BCC Ο Scott Masciarelli, PCC, BCC είναι Εκπαιδευτής Ανάπτυξης Ηγετικών Ικανοτήτων και Εκπαιδευτής Coaches. Έχει διατελέσει ιθύνον διευθυντικό στέλεχος, έζησε για πολλά χρόνια στην Αμερική, είναι πολύγλωσσος και δεν χορταίνει να ταξιδεύει ως μέρος της ατελείωτης περιπέτειας που θεωρεί τη ζωή.
  • Νικόλας Ουρανός, ACC Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, ομιλητής, συγγραφέας και διακεκριμένος Coach Γάμου. Είναι ο ιδρυτής του www.jillandnikolas.com και μαζί με ειδικούς φιλοξενούμενους coaches, εκπαιδεύει χιλιάδες ώστε να δομήσουν ευτυχισμένες και χωρίς ημερομηνία λήξης ανθρώπινες σχέσεις.
  • Monique Blokzyl Η Monique Blokzyl είναι η ιδρύτρια του portal για τη Δραστική Επιχειρηματικότητα, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους επιχειρηματίες που θέλουν, χωρίς χρονοτριβές, να κάνουν βιώσιμα, οικονομικά προσοδοφόρα και επιτυχημένα επιχειρηματικά βήματα, κατακτώντας όλο και μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας αγοράς.
  • 1

Videos