ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Καλύπτοντας όλη την γκάμα των απαραίτητων γνώσεων, οι συμμετέχοντες ξεναγούνται στις επαγγελματικές γνώσεις της οινικής απόλαυσης, από την γεωγραφία του κρασιού και την οινοποίηση, μέχρι τις ποικιλίες, το ταίριασμα με το φαγητό, την γευσιγνωσία, το σερβίρισμα κλπ.
Αποτελεί το καλύτερο εργαλείο ώστε να αποκτήσει κάποιος τις βασικές γνώσεις σχετικά με το κρασί και να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες του το κρασί που θα απολαύσουν πραγματικά.
Συνολική Διάρκεια: 36 ώρες
Το σεμινάριο περιλαμβάνει :
> ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ ΠΟΠ
> ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
> ΒΑΣΙΚΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
> ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ
> ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
> ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΚΡΑΣΙΟΥ
> ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
> ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
Το σεμινάριο χωρίζεται σε 2 θεματικές ενότητες (18 ωρών η κάθεμια) Ελληνικά και Κρασιά του Κόσμου.