info@universaltraining.edu.gr 210 - 380 11 33 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον eoppep png
universal training spoudes

Universal Training - Υψηλού Επιπέδου Πιστοποιημένες Σπουδές

  • Proigmeni Zaxaroplastiki

Advanced Pastry Studies

Είναι η ώρα για Ζαχαροπλαστική σε άλλο επίπεδο με την εγγύηση του Universal Training! Με την καθοδήγηση του ειδήμονα στο χώρο του γλυκού, Διονύση Αλέρτα, ανακαλύψτε ένα-ένα τα τρικ και τις συνταγές που ξεχωρίζουν & τελειοποιήστε τις ικανότητες σας στις γλυκές αλχημείες.

Θεματικές Ενότητες

biscuit Βάσεις

  • Ζύμη τάρτας , Pâte Sablée, Pâte Sucrée, Pâte Brisée
  • Biscuits
  • Dacquoise
  • Ζύμη Σου/ Εκλέρ

creme caramel Κρέμες

  • Mousse και τεχνικές
  • Κρέμες σοκολάτας
  • Αφράτη ganache βανίλιας, σοκολάτας, πραλίνας
  • Κρέμες φρούτων

dough Ζύμες

  • Κέικ και τεχνικές
  • Μπισκότα
  • Γλυκά εκτός ψυγείου
  • Σφολιάτες
  • Ζυμάρια
  • Μπριός-Κρουασάν

chocolate Σοκολάτα

  • Ganache
  • Γέμιση για σοκολατάκια
  • Τεχνικές σοκολάτας
  • Πραλίνες

ice cream Παγωτά

  • Sorbet
  • Παγωτά κρέμα
  • Παγωτά με πραλίνες
  1. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  2. Όνομα(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας
  3. Επώνυμο(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας
  4. Κινητό(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας
  5. E-mail(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας
  6. Τόπος Διαμονής(*)
    Invalid Input
  7. * Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

DIONISIS ALERTAS

Επικοινωνία Κλείστε Επίσκεψη Τηλέφωνο