info@universaltraining.edu.gr 210 - 380 11 33 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον eoppep png

universaltext1

Universal Training - Υψηλού Επιπέδου Πιστοποιημένες Σπουδές

  • Spoudes Zaxaroplastikis

Τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Εντατικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Ζαχαροπλαστών που οδηγεί σε κατοχύρωση γνώσεων με Πιστοποίηση:

cpc  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ
Certified Pastry Chef 


To Kέντρο δια Βίου Μάθησης UNIVERSAL TRAINING, καινοτομεί για μία ακόμη φορά εστιάζοντας στις σπουδές Ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας ένα ευέλικτο, εντατικό πρόγραμμα σπουδών πάνω στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες που θέλουν να κατοχυρώσουν τις γνώσεις τους αποκτώντας ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-διαβατήριο για την αγορά εργασίας και σε όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σ' εντατικό πρόγραμμα, έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών ζαχαροπλαστικής.

Το Πρόγραμμα διδάσκεται από τους κορυφαίους ζαχαροπλάστες Φραντζέσκο Σώζο, Διονύση Αλέρτα και Φίλιππο Παπασπύρου.

Θεματικά πεδία

  • Παραδοσιακή ζαχαροπλαστική
  • Διακοσμητική ζαχαροπλαστική
  • Γαλλική ζαχαροπλαστική
  • Πρωινά
  • Μπουφές
  • Βιτρίνα Ζαχαροπλαστείου
  • Γλυκά Διαίτης
  • Εστιατορικά Πιάτα

Δυνατότητα εγγραφής στην Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

universal training epaggelmatiko diplwma zaxaroplastiki fb ad

  1. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  2. Όνομα(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας
  3. Επώνυμο(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας
  4. Κινητό(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας
  5. E-mail(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας
  6. Τόπος Διαμονής(*)
    Invalid Input
  7. * Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
  8. Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Εισηγητές

Διονύσης Αλέρτας

 0002 Alertas

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική σε ηλικία 19 ετών. Στα 24 του δούλεψε στη «Σπονδή» δίπλα στον κορυφαίο Γάλλο chef pâtissier Ζιλ Μαρσάλ. Τα χέρια του κάνουν θαύματα: τραγανές τάρτες, ανάλαφρες κρέμες, αφράτα μακαρόν και βουτυρένια κρουασάν που είναι και η σπεσιαλιτέ του. Ο Διονύσης Αλέρτας μοιράζει τις ώρες του στις κουζίνες του «δικού» του «Ivoire», του «Gaspar», του «Δειπνοσοφιστήριον Catering» και των τηλεοπτικών πλατό των εκπομπών της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου δείχνει τις συνταγές του.

Χρήστος Βέργαδος

 0001 Bergados

Γνωστός ως Maitre “Εικαστικής Ζαχαροπλαστικής”, με σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία στο E.N.S.P., δίπλα στους κορυφαίους pastry chefs Y. Thuries και A. Ducasse. Δημιουργός του Sweet Fashion Show, μιας φαντασμαγορικής επίδειξης όπου η ζαχαροπλαστική συναντά την υψηλή ραπτική και με βοηθούς του τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσίασε ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από Α’ ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής όπως σοκολάτα, ψωμί, σταφίδες, κουφέτα, marshmelows κ.ά.

Φίλιππος Παπασπύρου

 0003 Papaspurou

Ο Φίλιππος Παπασπύρου είναι ο συνεχιστής της ζαχαροπλαστικής ιστορίας της οικογένειας Παπασπύρου που δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1975, έχοντας δημιουργήσει τον δικό της θρύλο στα γλυκά δημιουργήματα. Είναι Σεφ και απόφοιτος της Le Cordon Blue. Τελεί αποκλειστικά Υπεύθυνος Παραγωγής της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, ενώ έχει λάβει πολλές βραβεύσεις σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο.

Γιώργος Τσούλης

Ο Chef & Ζαχαροπλάστης Γιώργος Τσούλης μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον χώρο της εστίασης. Έχει εργαστεί ως Executive & Consulting Chef σε εστιατόρια και διεθνούς φήμης ξενοδοχεία, ενώ έχει διατελέσει εισηγητής σεμιναρίων με θέμα τα Ελληνικής προελεύσεως πρώτες ύλες. Δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο των social & media networks μοιράζοντας τα μυστικά των συνταγών του με τους χιλιάδες πιστούς του followers, δίνοντας μια άλλη, άκρως εξελιγμένη διάσταση στην ιδέα του μάγειρα.

Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος

Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος είναι διακεκριμένος Chef & Executive Chef με πολυετή πορεία στο χώρο της εστίασης. Έχοντας συνεργαστεί με καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος ευρύτερα, διαθέτει τεράστια πείρα στο Catering αλλά και στη διδακτική διάσταση της μαγειρικής τέχνης με πολλές ώρες παράδοσης μαθημάτων στο ενεργητικό του. Από το 2017 τελεί Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και είναι μέλος της Διοίκησης Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Φραντζέσκος Σώζος

Φραντζέσκος Σώζος

Ο Executive Pastry Chef Φραντζέσκος Σώζος είναι υπεύθυνος του τμήματος της Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας του Ομίλου Σκλαβενίτη. Εργάστηκε ως Pastry Chef στο "Astir Palace", ενώ ταυτόχρονα εξειδικεύτηκε στη Ζαχαροπλαστική στη Γαλλία και την Ιταλία. Διετέλεσε διοργανωτής του Φεστιβάλ Σοκολάτας, ενός φεστιβάλ που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα. Η θεωρία του είναι ότι για να γίνει ένας εξαιρετικός σεφ, θα πρέπει να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του, να παρακολουθεί πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια και να εργάζεται δίπλα σε μεγάλους σεφ ανά τον κόσμο.

Επικοινωνία Κλείστε Επίσκεψη Τηλέφωνο