info@universaltraining.edu.gr 210 - 380 11 33 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον eoppep png
universal training spoudes

Universal Training - Υψηλού Επιπέδου Πιστοποιημένες Σπουδές

  • Sushi Chef Xronis Damalas

Ανακαλύψτε την τεχνική και τα μυστικά των Sushi & Sashimi με τον Χρόνη Δαμαλά!

All about Sushi & Sashimi

  • Φιλοσοφία και Ιστορία
  • Βασικές αρχές και υλικά
  • Τεχνική
    • Ρύζι (from start to finish)
    • Κοψίματα
  • Επίδειξη
  • Γευσιγνωσία υλικών
  • Γευστική δοκιμή

Λίγα λόγια για τον Χρόνη Δαμαλά

damalas xronisΈνας από τους πιο καταξιωμένους Sushi Chef στην Ελλάδα. Με σπουδές στο CIA (Culinary Institute of America), την κορυφαία σχολή μαγειρικής του κόσμου και εργασιακή εμπειρία, στα Nobu της Νέας Υόρκης (τα εστιατόρια του Ιάπωνα σεφ και συνέταιρου του Ρόμπερτ ντε Νίρο που έκαναν θραύση στην Αμερική). Πολύ γρήγορα κατάφερε να περάσει από όλα τα πόστα της κουζίνας –πλην του sushi φυσικά, γιατί αυτό θεωρείται άβατο για κάποιον που δεν είναι Ιάπωνας– επέστρεψε στην Ελλάδα για να ξαναφύγει και να περάσει από κουζίνες της Ευρώπης και όχι μόνο: Στο Le Moulin de Mougin ** (Γαλλία), στα Berasategui *** και Arzak*** (Ισπανία), στο La Via Romana* (Ιταλία) στα Zuma (Αραβικά Εμιράτα, Dubai) και στην Ισλανδία.

Στην Ελλάδα συνεργάστηκε με τον Λευτέρη Λάζαρου στο Βαρούλκο, με τον Χριστόφορο Πέσκια στο 48 και με τον Χρύσανθο Καραμολέγκο στο Απλά Αριστερά Δεξιά. Το 2004, τον βρίσκουμε sous chef στο Matsuhisa Mykonos. Το 2007, ανέλαβε το SEAYOU UP στο Σάνι Resort στη Χαλκιδική, όπου κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να το κάνει προορισμό. Το 2010, αναλαμβάνει για πρώτη φορά το Kiku στο Κολωνάκι. To 2011 τον βρίσκουμε στο Gaspar και από το 2013 - 2015 γίνεται executive chef όλων των εστιατορίων Kiku σε Κολωνάκι, Μύκονο, Βουλιαγμένη και Ν. Ψυχικό. Το 2013 επιστρέφει στη Μύκονο και αναλαμβάνει ως executive chef του 5στερου ξενοδοχείου Cavo Tagoo το οποίο φιλοξενεί και το Κiku. Το 2016 τον βρίσκει να ανοίγει το Izakaya στο Κολωνάκι και να δημιουργεί το concept του OVAC στο Cavo Tagoo της Σαντορίνης. Μέσα σε 2 χρόνια το Cavo Tagoo κατάφερε επίσης να γίνει προορισμός της Σαντορίνης.

Φέτος, αναπτύσσει διαρκώς το Izakaya στο Κολωνάκι, το Cavo Tagoo της Σαντορίνης και το καινούργιο του project, το ανακαινισμένο πρώην '1800' στην Οία της Σαντορίνης.

ASIAN MASTER COOKING CLASSE2

  1. ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

  2. Όνομα(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας
  3. Επώνυμο(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας
  4. Κινητό(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας
  5. E-mail(*)
    Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας
  6. Τόπος Διαμονής(*)
    Invalid Input
  7. * Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Επικοινωνία Κλείστε Επίσκεψη Τηλέφωνο